AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını kısa görmek

Kahve falında başkasının saçını kısa görmek

Kahve falında başkasının saçını kısa görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, şifa ve moral bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını kısa gördüyseniz:

  • Romantik planlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet eder.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı kısa kesmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa ve beyaz saç görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı olduğundan kısa görmek başarının düşeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saçlarını kısa görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı kısa birini görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir