AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı çok kısa kestirmek

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yetkili bir göreve atanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür.

Kahve falında saç kısa kestirmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kısacık kestirmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine inanılır.

Kahve falında saçını kısa kestirmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa saç kestirmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir