AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kısa birini görmek

Kahve falında saçı kısa birini görmek

Kahve falında saçı kısa birini görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, durgun giden işlerin açılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında saçı kısa birini gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında saçını kısa ve siyah görmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının kısa görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Kahve falında kısa saçlı olduğunu görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birini saçı kısa görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi kısa saçlı görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısa kestirdiğini görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kısaltmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir