AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa ve beyaz saç görmek

Kahve falında kısa ve beyaz saç görmek

Kahve falında kısa ve beyaz saç görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, birikmiş parasının olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa ve beyaz saç gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir.

Kahve falında kısa beyaz saç görmek hak yolundan ayrılacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kısa ve beyaz saç görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kısa saç görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin saçını kısa görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını kısa görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek işveren pozisyonuna geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kesmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, anne duasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında saçını olduğundan kısa görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir