AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı olduğundan kısa görmek

Kahve falında saçı olduğundan kısa görmek

Kahve falında saçı olduğundan kısa görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, şöhret ve hayır getireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında saçı olduğundan kısa gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin saçını kısa görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet eder.

Kahve falında saçının kısa görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine alamet eder.

Kahve falında birini saçı kısa görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında saçını kısa ve sarı görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, işlerinin hemen hallolacağına inanılır.

Kahve falında kadında kısa saç görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında saçı kısa olmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarımı kısa görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir