AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında saçlarının kısacık kesildiğini görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının kısa kesildiğini görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kısa saçın uzamasını görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir