AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek hanesindeki rızkın eksileceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, umutlarının kırılacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek işinin başına geçeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalet eder.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kısacık saç kestirmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek başarılarını arttıracağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını kısa kestirdiğini görmek çok üzüntü duyulacağına, parasının ve malının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir