AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçlarını kısa görmek

Kahve falında birinin saçlarını kısa görmek

Kahve falında birinin saçlarını kısa görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçlarını kısa gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmak üzere olan pek çok durumun, olanağın ya da seçeneğin farkında olmalısınız.

Kahve falında kısa ve siyah saç görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ve kısa saç görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına delalet eder.

Kahve falında kısa siyah saç görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, şöhret elde edeceğine işarettir.

Kahve falında saçını çok kısa görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları kısa kesmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir