AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçına kına yakmak

Kahve falında başkasının saçına kına yakmak

Kahve falında başkasının saçına kına yakmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Kahve falında saçını kına yakmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak yeni işler yapılacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçına kına yakmak mal ve para kazanılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçına kına yakmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kendi saçına kına yakmak malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçına kına yakmak kazançlı işler yapılacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında saçlarına kına yakmak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalettir.

Kahve falında saçta kına yakmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir