AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarına kına yakmak

Kahve falında saçlarına kına yakmak

Kahve falında saçlarına kına yakmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kurulu düzeni olacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarına kına yakmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında saçını kına yakmak yapılan çalışmaların heba olacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi saçına kına yakmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, önünü açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçına kına yakmak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında saçıma kına yakmak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine inanılır.

Kahve falında saça siyah kına yakmak bilakis malının çoğalacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında saçlara kına yakmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak beklediği haberin gelmeyeceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir