AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına kına yakmak

Kahve falında saçına kına yakmak

Kahve falında saçına kına yakmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kazancının günden güne arttıracağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak kafasının rahat olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında saçına kına yakmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçıma kına yakmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, yaşamına renk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçına kına yakmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kına yakmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalettir.

Kahve falında saçlara kına yakmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir