AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, insanların hayranlığını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarına kına yakmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kına yakmak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kariyer sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlara kına yakmak zenginliğinin artacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak yaşamını kolaylaştıracağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçına kına yakmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında saça siyah kına yakmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalettir.

Kahve falında saçına kına yakmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir