AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçına kına yakmak

Kahve falında birinin saçına kına yakmak

Kahve falında birinin saçına kına yakmak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Çok fazla iş yüklenip düşünecek zaman bulamamanız yararınıza sonuçları geciktirebilir.

Kahve falında saçını kına yakmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına delalettir.

Kahve falında saçlarına kına yakmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saçına kına yakmak yüzüne kan geleceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlara kına yakmak fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçına kına yakmak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça siyah kına yakmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir