AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kına yakmak

Kahve falında saçını kına yakmak

Kahve falında saçını kına yakmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kına yakmak gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında başkasının saçına kına yakmak para ve zaman ayıracağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına delalettir.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçına kına yakmak övgü dolu sözler işiteceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kına yakmak geçineceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işarettir.

Kahve falında saçına kına yakmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlara kına yakmak gönlünce bir yaşamı olacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir