AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saç taramak

Kahve falında başkasının saç taramak

Kahve falında başkasının saç taramak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kısmetinin de açılacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saç taramak gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgileneceksiniz.

Kahve falında bir kızın saçını taramak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı elle taramak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annenin saçını taramak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin saçını taramak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işarettir.

Kahve falında saçından bit taramak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine inanılır.

Kahve falında annenin saçını taramak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında kendi saçlarını taramak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kepekli saç taramak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir