AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçından bit taramak

Kahve falında saçından bit taramak

Kahve falında saçından bit taramak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçından bit taramak gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Kahve falında saçtan bit taramak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında saçından bit taramak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saç taramak bit görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başından bit taramak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçını taradığını görmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayallerde değişiklikler olacağına delalettir.

Kahve falında elle saç taramak fırsatların elden kaçırılacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçını taramak zorlanacağına, anne ve baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını taradığını görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir