AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepekli saç taramak

Kahve falında kepekli saç taramak

Kahve falında kepekli saç taramak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kazancının çok düşeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işarettir.

Kahve falında kepekli saç taramak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yeni olanaklar veya fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kepekli saç taramak ağız tadının ve moralin bozulacağına, hırsızlık yapacağına işarettir.

Kahve falında saçında kepek görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kepekli görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç kepeği görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin saçında kepek görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında saçının kepeklenmesini görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında saçın kepeklendiğini görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir