AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin saçını taramak

Kahve falında başka birinin saçını taramak

Kahve falında başka birinin saçını taramak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, kazançtan yana kara geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Kahve falında başka birinin saçını taramak görgülü ve kültürlü olacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin saçını taradığını görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına delalet eder.

Kahve falında kısa saç taramak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını taradığını görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını başkasının taradığını görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada saç taramak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında elle saç taramak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını taradığını görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir