AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın saçını taramak

Kahve falında bir kızın saçını taramak

Kahve falında bir kızın saçını taramak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçını taramak gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Kahve falında bir kızın saçlarını taramak malının ve parasının da artacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine işarettir.

Kahve falında bir kızın saçını taramak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının saçını taramak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, düşmanların önlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin saçını taramak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin saçını taramak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin saçını taramak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını taramak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını geriye taramak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, maddi kayıpların olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir