AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçlarını taramak

Kahve falında kendi saçlarını taramak

Kahve falında kendi saçlarını taramak geride bırakacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, işinde uzmanlaşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçlarını taramak gördüyseniz:

  • Seyahatlaer söz konusu olabilir.

Kahve falında kepekli saç taramak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun saçı taramak rakiplerini arkasında bırakacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç taramak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine alamet eder.

Kahve falında saç taradığını görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine yorulur.

Kahve falında uzun sarı saç taramak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında saçını taramak yani babasına benzeyeceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin saçını taramak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını başkasının taradığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir