AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmaklarını kesmek

Kahve falında başkasının parmaklarını kesmek

Kahve falında başkasının parmaklarını kesmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış işler, anlamsız diyaloglar veya çözülmemiş detaylar nedeniyle stresli olabilirsiniz.

Kahve falında birinin parmaklarını kesmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında parmakları kesmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makasla parmak kesmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarını kesmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının parmaklarını kesmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağını kesmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında parmağı kesmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir