AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek mutluluğundan olacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işarettir.

Kahve falında işaret parmağı kesmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine yorulur.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol işaret parmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine alamet eder.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakla işaret edilmek hem de iş hayatına yansıyacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir