AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağını yalamak

Kahve falında başkasının parmağını yalamak

Kahve falında başkasının parmağını yalamak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağını yalamak gördüyseniz:

  • Size veya işinize karışan kişiler olabilir, çok fazla üzerinde durmamalısınız.

Kahve falında parmağını yalamak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında parmaklarını yalamak kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında ayak parmağı yalamak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına inanılır.

Kahve falında parmak yalamak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının parmağını yalamak ipliklerini pazara çıkaracağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi göğsünü yalamak maddi gücünü kaybedeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ayak yalamak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak yalamak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir