AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak yalamak

Kahve falında bacak yalamak

Kahve falında bacak yalamak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, işlerin başına geçeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak yalamak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında bacak yalamak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adet kanı yalamak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boyun yalamak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek organı yalamak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı yorulur.

Kahve falında bıçak yalamak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını yalamak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak yalamak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Kahve falında yüz yalamak gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir