AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi göğsünü yalamak

Kahve falında kendi göğsünü yalamak

Kahve falında kendi göğsünü yalamak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında kendi göğsünü yalamak gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Kahve falında kadın göğsü yalamak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kendi göğsünü yalamak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, duaların kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında makat yalamak borcunu ödeyeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini yalamak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuzun yaladığını görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tenasül uzvu yalamak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine inanılır.

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir