AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak yalamak

Kahve falında parmak yalamak

Kahve falında parmak yalamak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet eder.

Kahve falında parmak yalamak gördüyseniz:

  • Daha özgür, daha etkin olmak için aradığınız koşullar oluşabilir veya aradığınız bir şeyi ya da kimseleri bulabilirsiniz veya şansınızın dönmeye başladığı hissine kapılma olasılınız var.

Kahve falında parmağını yalamak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, suçlamalardan aklanılacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmağı yalamak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak yalamak daha isabetli kararlar alacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağını yalamak ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalettir.

Kahve falında parmaklarını yalamak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında yanak yalamak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin organını yalamak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el yalamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir