AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarını yalamak

Kahve falında parmaklarını yalamak

Kahve falında parmaklarını yalamak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, birikim yapılacağına delalettir.

Kahve falında parmaklarını yalamak gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Kahve falında başkasının parmağını yalamak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında parmağını yalamak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağı yalamak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında parmaklarını yalamak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında parmak yalamak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak yalamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kulak yalamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeklik organını yalamak sıkıntıya düşüreceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir