AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını yalamak

Kahve falında parmağını yalamak

Kahve falında parmağını yalamak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, herkesten ileriye gideceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağını yalamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Kahve falında başkasının parmağını yalamak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağı yalamak dinde olgunlaşacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında parmaklarını yalamak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında parmak yalamak düşmana karşı mahcup olmayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında parmağını yalamak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın uzvu yalamak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin ayağını yalamak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kadın organı yalamak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir