AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret parmağı kesmek

Kahve falında işaret parmağı kesmek

Kahve falında işaret parmağı kesmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, şansının artacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, hastalığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde derinlik arayışı söz konusu olabilir.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmağı kesmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında sol işaret parmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmakla işaret edilmek hedeflerini tutturamayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağı kesildiğini görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında parmakla işaret etmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir