AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağını ısırmak

Kahve falında ayak parmağını ısırmak

Kahve falında ayak parmağını ısırmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kararlarına saygı duyulacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak gözünün de gönlünün de doyacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak ısırmak sermaye elde edeceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak keyifli hale geleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet eder.

Kahve falında balığın parmağını ısırdığını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağını yılan ısırmak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin parmağını ısırdığını görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir