AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını yılan ısırmak

Kahve falında parmağını yılan ısırmak

Kahve falında parmağını yılan ısırmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağını yılan ısırmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağını yılan ısırmak her konuda şansın yaver gideceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında parmağını ısırmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek sorunlarının biteceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin parmağını ısırdığını görmek kısmetinin artacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının parmağını ısırmak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir