AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol parmağa alyans takmak

Kahve falında sol parmağa alyans takmak

Kahve falında sol parmağa alyans takmak musibetlerin yaşanacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Kahve falında sol ele alyans takmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına alyans takmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa alyans takmak kazancın günden güne düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir