AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa altın alyans takmak

Kahve falında parmağa altın alyans takmak

Kahve falında parmağa altın alyans takmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına işaret eder.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak istediği arabaya bineceğine, güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Kahve falında parmağa alyans takmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağına alyans takmak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağında altın alyans görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kazancının azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın alyans yüzük takmak yokluk çekmeyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir