AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans görmek

Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans görmek

Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, durgun giden işlerin açılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans görmek geniş bir rızka kavuşacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, güzel bir evliliğe delalettir.

Kahve falında başkasının parmağında altın alyans görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağında altın alyans görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin parmağında alyans görmek kulluk derecesinin artmasına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret eder.

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin parmağında alyans görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir