AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa alyans takmak

Kahve falında parmağa alyans takmak

Kahve falında parmağa alyans takmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, güzel bir evliliğe, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağa alyans takmak gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak ilerleyeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında parmağa alyans takmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında parmağa altın alyans takmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağına alyans takmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin parmağında altın alyans görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında parmaktan alyans çıkarmak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında parmağında alyans yüzük görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının parmağında alyans görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir