AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ parmakta alyans görmek

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek fenalıkta bulunmaya, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sağ parmakta alyans gördüyseniz:

  • İlişkiler dahil bazı konularda kendinizi bir dönüm noktasında hissedebilirsiniz.

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elde alyans görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ elinde alyans görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sağ işaret parmağı görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek iyilik ve güzellik bulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ baş parmak anne ve baba duası alınacağına, düşmanlarına da dost olacağına inanılır.

Kahve falında sağ parmağında yüzük görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir