AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağına yüzük takmak

Kahve falında başkasının parmağına yüzük takmak

Kahve falında başkasının parmağına yüzük takmak etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahale etmesini istemiyorsanız planlarınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi parmağına yüzük takmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında parmaklara yüzük takmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında iki parmağına yüzük takmak aynı karşılığı alamayacağına, geçim derdi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir