AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, birçok iş teklifi alınacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, zorluklarını aşacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden farkınız sizin istediğinizi almış olmanız olacak.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakta tek taş yüzük görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, işlerinde verimin artacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük ve alyans takmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına delalettir.

Kahve falında tek taşlı yüzük takmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir