AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına altın yüzük takmak

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak kara kara düşüneceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, günahların da affolacağına işarettir.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınızın karşılığını almaya başlayabilir veya doğruluklarının farkına varmanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak kişinin fakirleşeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak sağlık ve hayır getireceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak sorunlarını teker teker aşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kendi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına yorulur.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, başarılarının bir ömür süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir