AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmağa yüzük takmak

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, başarı kaydedeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Genelde dinamiksiniz.

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında baş parmakta yüzük görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak kolay ve zevkli hale geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Kahve falında ayak parmağına yüzük takmak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye yorulmaktadır.

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir