AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında işaret parmağı kesmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir