AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklara yüzük takmak

Kahve falında parmaklara yüzük takmak

Kahve falında parmaklara yüzük takmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine işarettir.

Kahve falında parmaklara yüzük takmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında parmağa yüzük takmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, doyasıya hasret gidereceğine alamet eder.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yeni yerler göreceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi parmağına yüzük takmak üzüntülerin gideceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağına yüzük takmak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet eder.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir