AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa yüzük takmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak kazancının da azalacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret eder.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir