AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki parmağına yüzük takmak

Kahve falında iki parmağına yüzük takmak

Kahve falında iki parmağına yüzük takmak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulur.

Kahve falında iki parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Kahve falında sağ parmağına yüzük takmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak maddi zarara gireceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında parmaklarına yüzük takmak üzeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir