AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasinin parmağımda yüzük görmek

Kahve falında başkasinin parmağımda yüzük görmek

Kahve falında başkasinin parmağımda yüzük görmek ticaret ehli kimse olacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hayallerinin gerçek olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasinin parmağımda yüzük gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Kahve falında başkasinin parmağımda yüzük görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin parmağında yüzük görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin parmağında alyans görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında şahadet parmağında yüzük görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında parmağında yüzük takmak çok sevileceğine, yeterli kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında parmağında iki yüzük görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir