AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin parmağında alyans görmek

Kahve falında başka birinin parmağında alyans görmek

Kahve falında başka birinin parmağında alyans görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin parmağında alyans görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alyansı parmağından çıkarmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında alyans yüzük görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında parmağında alyans görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında alyansı parmaktan çıkarmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin parmağında alyans görmek gözyaşı dökeceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir