AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında yüzük takmak

Kahve falında parmağında yüzük takmak

Kahve falında parmağında yüzük takmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında parmağında yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayacak veya yaratıcılığınızı arttıracak şeylerle ilgilenmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında iki parmağına yüzük takmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine yorulur.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, para sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir