AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahadet parmağında yüzük görmek

Kahve falında şahadet parmağında yüzük görmek

Kahve falında şahadet parmağında yüzük görmek sözlerinden çıkmayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şahadet parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce yanlış veya kötü bilgileri ya da kişileri elemeniz, hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekiyor.

Kahve falında şahadet parmağında yüzük görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şahadet parmak görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında şahadet parmağını görmek oldukça uzun bir yolculuğa, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şahadet getiren birini görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şahlanan at görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Kahve falında şah damarı görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şahlanan beyaz at görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şaha kalkmış at görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir