AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında iki yüzük görmek

Kahve falında parmağında iki yüzük görmek

Kahve falında parmağında iki yüzük görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağında iki yüzük gördüyseniz:

  • Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında parmağa gümüş yüzük takmak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında yüzük parmağını görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzük parmağının kesildiğini görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük parmak edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında her parmakta yüzük görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın parmağında yüzük görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek iş yeri sahibi olacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir