AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında başka birinin parmağında yüzük görmek

Kahve falında başka birinin parmağında yüzük görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Düşünmeden tepki vermeyin.

Kahve falında başka birinin parmağında yüzük görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında başkasinin parmağımda yüzük görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin parmağında alyans görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzük parmağında yara görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında parmaklarda yüzükler görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına yorulur.

Kahve falında parmakda yüzük görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir